Walibi Belgium
Terug naar overzicht

Walibi Belgium

-40%

Omwille van de coronamaatregelen kan je op dit moment helaas geen gebruik maken van de korting met je Plopsa-abonnement bij Walibi Belgium. Van zodra dit opnieuw kan, zal je dit hier kunnen terugvinden.

Walibi Belgium is hét pretpark vol sensationele attracties voor de hele familie! Proef van de 42 uitdagende attracties, die groot én klein een onvergetelijke ervaring doen beleven. Walibi is ontstaan in 1975, en vormt al 45 jaar lang een vaste waarde binnen de Belgische toeristische sector. Trouw aan zijn titel van “Beste Pretpark van België” belooft Walibi zijn bezoekers steeds nieuwe ervaringen. In 2018 kondigde het park een investeringsplan aan van 100 miljoen euro dat het park over een periode van vijf jaar zal transformeren dankzij de bouw van acht immersieve zones – “Worlds of Walibi” – en de toevoeging van nieuwe attracties.

Voorwaarden

Op vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement ≥ 1 meter krijg je 40% korting op het kassatarief voor volwassenen. Voordeel onbeperkt geldig van 4 april 2020 tot en met 8 november 2020 tijdens de reguliere openingstijden van het park. Korting enkel voor de Plopsa-abonnee. Niet cumuleerbaar en combineerbaar met andere voordelen en kortingen.

Opgelet: de partner kan bepaalde dagen uitsluiten waarop dit voordeel geldt.

Meer info

Nog meer interessante voordelen