Plopsaqua Landen-Hannuit
Terug naar overzicht

Plopsaqua Landen-Hannuit

-50%

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua Landen-Hannuit, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele glijbanen.

Waterpret voor jong en oud!                                                                

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners beleven veel plezier dankzij de spectaculaire glijbanen. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit.  En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 km/u door de bochten te razen. Even toe aan een rustgevende pauze? Kom dan tot rust in het Buitenbad, de heerlijke Bubbeltonnen of op de zonovergoten ligweide.

Voorwaarden

Op vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement ≥ 1 meter krijg je 50% korting op het kassatarief voor volwassenen. Voordeel onbeperkt geldig tijdens de reguliere openingstijden van het park. Korting enkel voor de Plopsa-abonnee. Niet cumuleerbaar en combineerbaar met andere voordelen en kortingen.

Meer info

Nog meer interessante voordelen