Plopsa Village
Terug naar overzicht

Plopsa Village

-10%

In het uiterst westelijke puntje van de Belgische Kust, tussen het vlakke Vlaamse land De Moeren en het grootste bos- en duinreservaat van De Panne én vlak naast Plopsaland en Plopsaqua De Panne, ligt het volledig vernieuwde Plopsa Village. Tussen het groen en de moderne faciliteiten bevinden zich heel wat standplaatsen waar je met je mobiele caravan, motorhome of tent terecht kan voor een heerlijk zorgeloze vakantie!

Dankzij de ligging aan de Belgische Kust, omgeven door rustige natuur en het naastgelegen Plopsaland en Plopsaqua De Panne, is Plopsa Village de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke familievakantie!

Boek nu je verblijf en ontvang bij de receptie 10% korting dankzij je Plopsa-jaarabonnement!

Meer info

Voorwaarden

Houders van een geldige Plopsa-FunCard, Plopsa SwimCard, Plopsa-GoldCard, Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart, Holiday Park Jaarkaart of Majaland Kownaty Jaarkaart ≥ 1 meter genieten 10% korting op een verblijf in Plopsa Village. De korting wordt verrekend bij het afrekenen in de receptie van Plopsa Village. Het abonnement dient geldig te zijn tot en met de dag van het uitchecken. Minstens 1 persoon ≥ 1 meter per reservatie dient over een geldig Plopsa-abonnement te beschikken om van de korting te genieten. Bij het inchecken wordt de geldigheid van het abonnement gecontroleerd. Korting enkel geldig op een verblijf en niet op eventuele extra's. Niet cumuleerbaar en combineerbaar met andere voordelen en kortingen.

Hier vind je Plopsa Village

Nog meer interessante voordelen