Efteling
Terug naar overzicht

Efteling

-€8

Ontdek een plek waar elke seconde talloze wonderen gebeuren. Waar elfjes vredig van een bloementuin genieten terwijl een bootje door een kolkende wildwaterbaan wordt meegesleurd. Waar een boom sprookjes vertelt terwijl wat verder een houten achtbaan voorbij raast.

Een plek waar je continu wordt verwonderd door spannende attracties, kleurrijke natuur en talloze sprookjes. Een bijzondere bestemming waar elk moment tijdloos is en elk verblijf onvergetelijk.

Ontdek het zelf in de Efteling, Wereld vol Wonderen.

Aangepaste procedure

Door de capaciteitsbeperking ten gevolge van COVID-19 kunnen Plopsa-abonnees voorlopig enkel genieten van deze korting op weekdagen en na het vooraf reserveren van hun bezoek via efteling.com. Meld je op de dag van je bezoek bij de Gastenservice. Daar kan je, op vertoon van je geldige Plopsa-abonnement, een toegangsticket aankopen aan het voordelige tarief.

Voorwaarden

Op vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement ≥ 1 meter krijg je €8 korting op het kassatarief voor volwassenen. Voordeel onbeperkt geldig op weekdagen van 6 januari 2020 tot en met 3 januari 2021 tijdens de reguliere openingstijden van het park. Korting enkel voor de Plopsa-abonnee. Niet cumuleerbaar en combineerbaar met andere voordelen en kortingen.

Meer info

Nog meer interessante voordelen